2019. október 24. - 19:00

Balázs-Piri Soma

2019. június 27.

A Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központ által szervezett nagyszabású, telt házas gálakoncerten még Orbán Viktor magyar miniszterelnök és felesége, Lévai Anikó is jelen volt.

 

2019. június 27.

A koncerten Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke is részt vett. Az eseményt a szabadkai VM4K szervezte. A nagyszabású komolyzenei koncertet az egy évvel ezelőtt átadott szabadkai Zsinagógában szervezték

2019. június 27.

A komolyzenei koncerten számos ismert zeneszerző alkotása is felcsendült. A közönséget lenyűgözte a művészek előadása. Szedlák Szalai Edit szerint fantasztikus volt. „Már régóta vártuk, hogy a zsinagógában legyenek ilyen jellegű koncertek.” - tette hozzá.

2019. június 27.

A VM4K szervezésében 2019. június 27-én a szabadkai zsinagógában a közel ezer fős közönség előtt rendkívüli művészek léptek fel, akik felejthetetlen élményt nyújtó koncerttel készültek.

A Kossuth-, Liszt Ferenc-, és Prima Primissima-díjas koloratúrszoprán operaénekesnő, Miklósa Erika és Balázs-Piri Soma ifjú zongoraművész, a Virtuózok korcsoportgyőztese mellett a Szegedi Szimfonikus Zenekart hallhattuk a Pro Urbe-díjas Paskó Csaba vezényletével.

2019. június 27.

Csütörtök este világszínvonalú hangversenynek lehetett részese a szabadkai közönség a Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központ (VM4K) szervezésében. A Zsinagógában Miklósa Erika opera-énekesnő és Balázs-Piri Soma zongorista léptek színpadra a Szegedi Szimfonikus Zenekar kíséretében. Vezényelt Paskó Csaba. Az eseményt nagy érdeklődés övezte, hiszen nagyon gyorsan elkeltek a belépőjegyek.

2019. június 18.

A szabadkai zsinagógában (Jakab és Komor tér 6.) nagyszabású komolyzenei koncertre kerül sor 2019. június 27-én, csütörtök este 7 órai kezdéssel. Az est fellépői Miklósa Erika operaénekesnő, Balázs-Piri Soma, a Virtuózok korcsoportgyőztese, a Szegedi Szimfonikus Zenekar. Vezényel Paskó Csaba karnagy.

A koncert szervezője a Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központ (VM4K).