Dél-Amerika

2019. január 31.

Gazsó Orsolya kommunikációs szakember, az Újvidéki Rádió négy szem közötti beszélgetős műsorainak szerkesztője és műsorvezetője lesz a VM4Köz.Klub vendége 2019. január 31-én 19 órakor. A beszélgetős est során Gruik Zsuzsa újságíró faggatja őt többek között arról, hogy kalandvágya, vakmerősége, bátorsága a legutóbb hova sodorta. Mert Gazsó Orsolya vagy pályázat útján jut el 82 napra a tengeren túlra, vagy önkéntesnek jelentkezik az Olimpiára, s így jut el Dél-Amerikába, ahol 47 napot tölt.

2019. január 31.

Január 31-én este Argentína, Chile, Uruguay és Brazília tájaira repítette el Gazsó Orsolya kommunikációs szakember, az Újvidéki Rádió négy szem közötti beszélgetős műsor szerkesztője és műsorvezetője, valamint Gruik Zsuzsa újságíró a VM4Köz. Klub nagyszámú közönségét. Gazsó Orsolya elmesélte, hogy az ifjúsági olimpián önkéntesnek lenni nem kis feladat: két hétig reggel 5-kor ébredtek, és csak egész este érhettek a szállásukra.

2019. január 31.

2019. január 31-én este Gazsó Orsolya kommunikációs szakember, az Újvidéki Rádió négy szem közötti beszélgetős műsor szerkesztője és műsorvezetője és Gruik Zsuzsa újságíró volt a VM4Köz.Klub vendége ahol az Orshow – 47 nap Dél-Amerikában és egyéb történetek c. beszélgetős est várta a VM4K közönségét.