Gruik Zsuzsa

2019. január 31.

Sótanyi Zsófia egy közösségi oldalon értesült az eseményről. Számára is fontos, hogy világot lásson. Több európai országban is járt már. Sótanyi Zsófia elmondta: „Nagyon is tetszett az előadás. Egy hatalmas motivációt adott még pluszban ahhoz, hogy a következő években, amikor csak tehetem, utazzak. Bennem már eddig is megvolt a kalandvágy meg a motiváció, ez még csak egy pluszt így ráadott.”

2019. január 31.

Gazsó Orsolya kommunikációs szakember, az Újvidéki Rádió műsorvezetője, nemrég több mint másfél hónapot töltött Dél-Amerikában. Ellátogatott Argentínába, Chilébe, Uruguayba és Brazíliába. Csütörtökön este a Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központban, telt ház előtt az élményeiről mesélt. Gazsó Orsolyával Gruik Zsuzsa szociális szakember, lapunk újságírója beszélgetett.

2019. január 31.

Gazsó Orsolyáról bátran lehet azt mondani, hogy vakmerő és kalandvágyó.A fiatal kommunikációs szakember, az Újvidéki Rádió munkatársa kétszer járt az amerikai kontinensen. Vagy úgy, hogy önkéntesnek jelentkezett az Ifjúsági Olimpiára Dél-Amerikába, vagy pedig pályázat révén, Észak-Amerikába. Összesen 129 napot töltött a tengerentúlon, s ideje egy részét arra fordította, hogy ottani magyarokkal találkozzon. Élményeiről több rendezvényen is beszámolt, Szabadkán például a VM4Köz.Klub rendezvényén. Az alkalmat kihasználva itt beszélgettünk vele.

2019. január 31.

Január 31-én este Argentína, Chile, Uruguay és Brazília tájaira repítette el Gazsó Orsolya kommunikációs szakember, az Újvidéki Rádió négy szem közötti beszélgetős műsor szerkesztője és műsorvezetője, valamint Gruik Zsuzsa újságíró a VM4Köz. Klub nagyszámú közönségét. Gazsó Orsolya elmesélte, hogy az ifjúsági olimpián önkéntesnek lenni nem kis feladat: két hétig reggel 5-kor ébredtek, és csak egész este érhettek a szállásukra.