2019. szeptember 19. - 20:00

Virtuózok

2019. július 11.

A Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központ vendége csütörtökön Nagy Torma Krisztina volt, aki hangulatos harmonikakoncerttel lépett fel. A kiszámíthatatlan időjárás miatt a koncertre ugyan bent került sor, de a közönségnek mindenképpen különleges és nagy élményt nyújtott. A fiatal harmonikás fellépését vastapssal jutalmazták.

2019. július 11.

Szabadkán, a Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központban, nemrég Nagy Torma Krisztina adott fergeteges harmonikakoncertet. A közönségnek különleges élményben volt része, a koncert után többen is mondták, hogy még sose hallották a harmonikát ilyen csodálatosan szólni.

2019. január 24.

Csütörtök este, 2019. január 24-én a VM4Köz.Klub nagyszámú közönsége felkészítő tanárának, Sóti Szobonya Emőkének köszönve közelebbről is megismerhette a kivételes tehetséget, a vajdasági származású Balázs-Piri Somát. Magyarország első klasszikus zenei tehetségkutatójának, a Virtuózok című műsornak korcsoportgyőztese zongoratanárnőjével, Sóti Szobonya Emőkével beszélgetett a kezdetekről, valamint arról, hogy hogyan figyeltek fel tehetségére.

2019. január 24.

A fiatal zongoristát elkísérte tanárnője, Sóti Szobonya Emőke. Tehetség és munka - az érdeklődők a beszélgetős esten választ kaptak a Mi teszi a virtuózt? kérdésre is.

 

2019. január 24.

Egy szőke fiú. Olyan, mint a kortársai többsége, s mégis már egy ország ismeri a nevét. Balázs-Piri Soma tavaly a Duna Televízió Virtuózok című komolyzenei tehetségkutatójában tűnt fel zongorajátékával. A zsűrit és a közönséget egyaránt lenyűgözte, meg is nyerte kategóriájának versenyét. Azóta számos helyen lépett már fel. Eljutott Európa nagy zenei központjai mellett New Yorkba is.

2019. január 24.

A Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központban beszélgetős estre került sor Balázs-Piri Somával, a Virtuózok című klasszikus zenei tehetségkutató vetélkedő korcsoportgyőztesével és a felkészítő tanárával, Sóti Szobonya Emőkével. A rendezvény sok érdeklődőt vonzott a VM4K-ba, a klubhelyiségben nem maradt egy szabad hely sem.