2019. szeptember 19. - 20:00

zsinagóga

2019. június 27.

Csütörtök este világszínvonalú hangversenynek lehetett részese a szabadkai közönség a Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központ (VM4K) szervezésében. A Zsinagógában Miklósa Erika opera-énekesnő és Balázs-Piri Soma zongorista léptek színpadra a Szegedi Szimfonikus Zenekar kíséretében. Vezényelt Paskó Csaba. Az eseményt nagy érdeklődés övezte, hiszen nagyon gyorsan elkeltek a belépőjegyek.

2019. június 27.

A Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központ által szervezett nagyszabású, telt házas gálakoncerten még Orbán Viktor magyar miniszterelnök és felesége, Lévai Anikó is jelen volt.

 

2019. június 27.

Miklósa Erika Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas opera-énekesnő néhány hete adott hangversenyt a felújított szabadkai zsinagógában.

2019. június 27.

A koncerten Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke is részt vett. Az eseményt a szabadkai VM4K szervezte. A nagyszabású komolyzenei koncertet az egy évvel ezelőtt átadott szabadkai Zsinagógában szervezték

2019. június 18.

A szabadkai zsinagógában (Jakab és Komor tér 6.) nagyszabású komolyzenei koncertre kerül sor 2019. június 27-én, csütörtök este 7 órai kezdéssel. Az est fellépői Miklósa Erika operaénekesnő, Balázs-Piri Soma, a Virtuózok korcsoportgyőztese, a Szegedi Szimfonikus Zenekar. Vezényel Paskó Csaba karnagy.

A koncert szervezője a Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központ (VM4K).