Képzés

Képzéseink - Kepzeseink NODE

Informatikai tudásátadás

Nagyszülők Online – informatikai képzés nagyszülők és nyugdíjasok részére

2018. október 3-ától november 7-éig hat héten keresztül, szerdánként, napi két órában nagyszülők és nyugdíjasok részére nyújtott informatikai képzést.

A képzés alkalmával a résztvevők megismerkedhettek a számítógép- és internethasználat alapjaival, az elektronikus levelezés rejtelmeivel, a keresőoldalak használatával, valamint betekintést nyerhettek a közösségi és multimediális oldalak világába. 

Az ingyenes foglalkozásokat László Aranka vezette.

IMG_20181003_152749983_0.jpg

csoport2_1.jpg

 

Élményalapú vizuális programozás – Nyári informatikai tábor a VM4K-ban

2018. július 2. és 13. között került megszervezésre az első Élményalapú vizuális programozás elnevezésű  nyári informatikai tábor a Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központban.

A képzés alkalmával a 10–15 éves gyermekek megismerkedhettek a vizuális programnyelvekkel, azok alkalmazásával.

A foglalkozásokat Vörös Csaba informatikatanár vezette.

IMG_8893_0.JPG

Élményalapú vizuális programozás – Téli informatikai tábor a VM4K-ban

2019. január 8. és 12. között került megszervezésre a második Élményalapú vizuális programozás elnevezésű  informatikai tábor a Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központban.

A képzés alkalmával a 10–12 éves gyermekek megismerkedhettek a vizuális programnyelvekkel, azok alkalmazásával.

A foglalkozásokat Vörös Csaba informatikatanár vezette.

IMG_20190112_091510.jpg

IMG_20190112_110251_0.jpg

Akkreditált pedagógusképzések

Fejlesztő tréning - konfliktuskezelés, kommunikáció az oktatásban

2018. november 24-én, szombaton a Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központ egynapos, akkkreditált továbbképzést szervezett Fejlesztő tréning - konfliktuskezelés, kommunikáció az oktatásban címmel általános iskolában oktató tanítók és tanárok részére. Az egész napos továbbképzésre 13 személy jelentkezett, akik Szabadkáról, Hajdújárásról, Zentáról, Bácsfeketehegyről is érkeztek pedagógusok.

A képzés vezetője dr. Grezsa Ferenc prszichiáter, mentálhigiénés szakember, a budapesti székhelyű Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológiai Intézete Pszichológiai Továbbképző Központjának központvezető egyetemi adjunktusa volt. 

Grezsa.jpg

 

A segítő kommunikáció alapismereti készségei az oktatásban – egynapos akkreditált továbbképzés

2018. szeptember 22-én, szombaton a Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központ egynapos, akkkreditált továbbképzést szervezett A segítő kommunikáció alapismereti készségei az oktatásban címmel általános iskolában oktató tanítók és tanárok részére.

A képzés vezetője dr. Grezsa Ferenc prszichiáter, mentálhigiénés szakember, a budapesti székhelyű Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológiai Intézete Pszichológiai Továbbképző Központjának központvezető egyetemi adjunktusa volt. 

 

Felvételi

A 2018–2019-es tanév első félévére vonatkozóan a felvételi eljárás már lezajlott.

Neptun

Tisztelt Hallgató! A tanulmányaival kapcsolatos ügyeit az adott egyetem elektronikus tanulmányi rendszere felületén intézheti. A megfelelő linkre kattintva lehetősége adódik az adott egyetem tanulmányi rendszerébe való belépésre.

Szegedi Tudományegyetem elektronikus tanulmányi rendszere → ugrás az oldalra

Óbudai Egyetem elektronikus tanulmányi rendszere → ugrás az oldalra